arlo essential outdoor overvågningskamera
Du kan købe et sæt med to Arlo-kameraer, hvis du vil spare lidt penge.
25. april 2024

Test: Arlo Essential Outdoor – billigt og effektivt overvågningskamera

Test

Brugervenlighed
9/10
Funktioner
9/10
Byggekvalitet
9/10
Overall
9.0/10

I pakken til Arlos nye, trådløse overvågningskamera, Essential Outdoor, finder du alt, hvad du behøver til at sikre dit hjem: to kameraer, monteringsbeslag, skruer og endda et advarselsmærkat til at skræmme potentielle indbrudstyve.

Dette kamera er 2. generation af Arlos Essential-serie, der er deres budgetvenlige serie. Selvom prisen er lavere end de dyreste konkurrenter, ligger den stadig over de billigste overvågningskameraer på markedet.

Hurtig og nem opsætning

Hvert kamera kan kobles til Arlos app på din telefon på bare et par minutter. App’en er brugervenlig og giver dig mulighed for at modtage beskeder, når der sker noget i kameraets synsfelt. Både dag- og natteoptagelser er skarpe og detaljerede, takket være den kraftfulde indbyggede projektør, der sørger for farvebilleder selv i mørke omgivelser.

Det indbyggede spotlight giver fine natteoptagelser i farver.

Indbygget højttaler og mikrofonommunikation er en praktisk funktion:

Du kan føre en samtale med personer foran kameraet ved hjælp af den indbyggede højtaler og mikrofon. Under vores test var der en smule rumklang, men lyden var generelt klar og forståelig.

Nogle funktioner kræver abonnement

Vi er dog ikke begejstrede for Arlos abonnementsservice, Arlo Secure, som er nødvendig for at bruge de mest avancerede funktioner. Selvom det er forståeligt, at de opkræver betaling for cloudlager til opbevaring af dine optagelser, og forsikring, der dækker udskiftning af et stjålet kamera, virker det grådigt at kræve et abonnement for at kunne indstille en aktivitetszone i billedet, så kun specifikke områder udløser en alarm.

Uden abonnementet på 990 kroner om året begrænses du til at modtage alarmer og se live video fra kameraerne på din telefon.

Konklusion

Arlo Essential Outdoor er et solidt overvågningskamera med god billedkvalitet, nem installation og praktiske funktioner. Den største ulempe er abonnementsservicen, der er nødvendig for at udnytte kameraets fulde potentiale.

Fordele:

  • Skarpe og detaljerede billeder, både dag og nat
  • Nem installation og opsætning
  • Tovejskommunikation
  • Indbygget projektør til farvebilleder om natten

Ulemper:

  • Kræver abonnement for avancerede funktioner
  • Abonnementsprisen kan virke høj
  • Rumklang ved tovejskommunikation

Er Arlo Essential Outdoor pengene værd?

Arlo Essential Outdoor er et godt valg for dig, der leder efter et brugervenligt overvågningskamera med god billedkvalitet. Men hvis du ønsker avancerede funktioner, skal du være forberedt på at betale for et abonnement.

Morten Skeldal

Morten er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) og San Fransisco State University. Han har skrevet om computere og IT-branchen siden 1990'erne, og han har været besat af elektronisk legetøj til hjemmet, siden han første gang spillede Asteroids på en Atari 2600.
-
Han arbejdede i mange år for computermagasinet Komputer for alle og har desuden skrevet for Computerworld og leveret stof om ny teknologi til Illustreret Videnskab, Bilmagasinet, Penge & Privatøkonomi, Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Børsen.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Ashampoo Snap 15 på en Windows computer
Previous Story

Gratis fuld version: Ashampoo Snap 15 – professionelt program til at tage screenshots

Kvinde holder Motorola Edge 50 Pro i hånden.
Next Story

Test: Motorola Edge 50 Pro – En solid mellemklassetelefon med et par skavanker

Latest from Blog

Gå tiltops