pige læser ebog på stranden
PocketBook Era Color kan tåle at ligge på to meters vand i en time - den garanti gælder dog kun ferskvand.
21. marts 2024

Nyhed: Vandtæt ebogslæser med farveskærm

PocketBook har netop lanceret sin nyeste ebogslæser, PocketBook Era Color, der er stor og vandtæt og giver dig et flot udvalg af funktioner.

Farverig og skarp skærm

Den 7 tommer store E Ink KaleidoTM 3-farveskærm leverer en 50% forbedring i opløsning og farve-PPI sammenlignet med forgængeren. Med en sort/hvid-opløsning på 1264 x 1680 og en farveopløsning på 632 × 840 gengiver Era Color 4096 farver og giver en blændfri oplevelse.

SMARTlight-teknologien giver brugerne mulighed for at vælge den ideelle tone i frontlyset for optimal læsekomfort under alle lysforhold.

PocketBook Era Color egner sig godt til tegneserielæsning.

Fleksibilitet og funktionalitet

Era Color er mere end bare en e-reader. Den understøtter lydbogsformater og tilbyder problemfri lytning via den indbyggede højttaler eller trådløst via Bluetooth 5.4 til hovedtelefoner eller andre enheder. Tekst-til-tale-funktionen konverterer tekst til et lydspor med en naturlig stemme på 26 sprog.

Robust og alsidig

Era Color er perfekt til en aktiv livsstil. Dens IPX8-vandbeskyttelse garanterer, at den kan modstå ferskvand på op til to meters dybde i 60 minutter. Den understøtter 25 formater, herunder CBR og CBZ til tegneserier, og har 32 GB intern lagerplads til alle dine filer. En quad-core processor sikrer hurtig bladring og en jævn brugeroplevelse.

Cloud-tjenester og ordbøger

PocketBook Cloud og Dropbox giver brugerne værktøjer til biblioteksstyring og synkronisering. Era Color leveres med 11 forudinstallerede ordbøger, og yderligere 42 sprogkombinationer kan downloades gratis.

Pris og tilgængelighed

PocketBook Era Color kan købes fra slutningen af april 2024, og den farverige ebogslæser kommer til at koste 1.995 kroner. Prisen er vejledende, så du kan nok være heldig at finde den billigere ude i butikkerne.

Specifiaktioner for Era Color

  • Skærm: 7-tommer E Ink KaleidoTM 3-farveskærm
  • Opløsning: 1264 x 1680 (sort og hvid), 632 × 840 (farve)
  • Farver: 4096
  • Forreste lys: SMARTlight
  • Beskyttelse mod vand: IPX8
  • Lagerplads: 32 GB
  • Processor: Quad-core
  • Lydformater: M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP
  • Tilslutningsmuligheder: Wi-Fi (2,4/5 GHz), Bluetooth 5.4
  • Batteri: 2500 mAh
  • Formater: EPUB, EPUB(DRM), FB2, FB2.ZIP, MOBI, PDF, PDF(DRM), DJVU, TXT, HTML, HTM, DOC, DOCX, RTF, PRC, CHM, CBR, CBZ, ACSM
  • Ordbøger: 11 forudinstallerede, 42 ekstra kan downloades

Morten Skeldal

Morten er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) og San Fransisco State University. Han har skrevet om computere og IT-branchen siden 1990'erne, og han har været besat af elektronisk legetøj til hjemmet, siden han første gang spillede Asteroids på en Atari 2600.
-
Han arbejdede i mange år for computermagasinet Komputer for alle og har desuden skrevet for Computerworld og leveret stof om ny teknologi til Illustreret Videnskab, Bilmagasinet, Penge & Privatøkonomi, Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Børsen.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Ung pige i sommerkjole bruger en ASUS Chromebook i en park.
Previous Story

9 gode grunde til at købe en Chromebook

Ung kvinde bruger Lenovo Tab P12
Next Story

TEST: Stor og billig tablet med pen

Latest from Blog

Gå tiltops