Ung kvinde bruger Lenovo Tab P12
Du kan både styre tabletten med fingerene og pennen, der følger med.
5. april 2024

TEST: Stor og billig tablet med pen

Lenovo Tab P12 er en fremragende tablet til prisen. Den har en stor og flot skærm, god ydelse, lang batteritid og et robust design. Den er perfekt til underholdning, multitasking og produktivitet.

Test

Brugervenlighed
8/10
Byggekvalitet
9/10
Ydelse
8/10
Overall
8.3/10
Lenovo Tab P12 er en fremragende tablet til brugere, der ønsker en stor skærm, god ydelse, lang batterilevetid og en praktisk pen. Den er perfekt til både underholdning og produktivitet.

Lenovos Tab P12 er en alsidig tablet, der tilbyder en række funktioner, der gør den ideel til både underholdning og produktivitet. Den store skærm, den kraftfulde processor og den lange batterilevetid gør den til en perfekt følgesvend til både arbejde og fritid.

Imponerende skærm

Hovedattraktionen på Tab P12 er den store 12,7″ Dolby Vision™-skærm med en opløsning på 2560 x 1600 pixels. Skærmen er knivskarp og har levende farver, der gør det til en fornøjelse at se film, serier og billeder. Den understøtter også HDR10+, hvilket giver en endnu mere realistisk billedoplevelse.

Der er flotte, livlige farver, stor skarphed og en fin lysstyrke. Kontrasten kunne ganske vist være bedre, og den lave opdateringsfrekvens på 60 Hz gør også, at det er en lidt hakkende oplevelse, hvis noget flytter sig meget hurtigt hen over skærmen. Samlet set er den store skærm dog et kup i denne prisklasse.

Fordi skærmen er så stor, er der også plads til, at du kan have flere apps åbne ved siden af hinanden. Tablets er som regel bedst egnet til at nyde indhold, men med Tab P12 kan du faktisk også producere det. Lenovo sælger desuden et tastatur, som kan bruges sammen med Tab P12, og så kan du i princippet bruge tabletten som en regulær computer.

Praktisk pen

Som en bonus kan du vælge at bruge den medfølgende pen til at tage noter på skærmen. Der er en svag forsinkelse, når du skriver på skærmen med pennen, men det er slet ikke så galt, at det forhindrer dig i at tage letlæselige håndskrevne noter. Når du ikke bruger pennen, kan den sættes magnetisk fast bag på tabletten.

Multitasking og produktivitet

Tab P12 er drevet af en Qualcomm Snapdragon 680-processor, der leverer masser af kraft til at køre selv de mest krævende apps. Den har 8 GB RAM, hvilket gør det muligt at multitaske effektivt. Du kan have flere apps åbne på samme tid uden at opleve forsinkelser eller hakken.

Lenovo Tab P12 med pen og tastatur.
Hvis du køber det matchende tastatur, kan du bruge Lenovo Tab P12 nærmest som en almindelig bærbar computer.

God lyd og masser af lagerplads

Tab P12 har fire indbyggede JBL-højttalere, der leverer en fyldig og detaljeret lyd. De kan spille højt uden at forvrænge lyden.

Tabletten har 128 GB lagerplads til apps og filer. Du kan udvide lagerpladsen med et microSD-kort på op til 1 TB.

Batterilevetid til hele dagen

Tab P12 har et stort batteri på 10.000 mAh, der giver en batterilevetid på op til 10 timer. Det betyder, at du kan bruge tabletten hele dagen uden at bekymre dig om at løbe tør for strøm.

Konkurrenter:

Konkurrenter til Tab P12 inkluderer Samsung Galaxy Tab S8 og Apple iPad Air. Samsung Galaxy Tab S8 har en bedre skærm og en mere kraftfuld processor, men den er også dyrere. Apple iPad Air har en bedre batterilevetid og et bedre kamerasystem, men den er også dyrere.

Konklusion:

Lenovo Tab P12 er en fremragende tablet, der tilbyder en række funktioner til en fornuftig pris. Den er perfekt til brugere, der ønsker en stor skærm, god ydelse, lang batterilevetid og en praktisk pen.

Fordele:

  • Stor og flot skærm
  • Kraftfuld processor
  • Lang batterilevetid
  • Praktisk pen
  • Solidt design
  • God lyd
  • Masser af lagerplads
  • Fornuftig pris

Ulemper:

  • Kontrasten på skærmen kunne være bedre
  • Opdateringsfrekvensen på skærmen er 60 Hz
  • Kameraet er ikke det bedste på markedet

Tekniske specifikationer:

  • Skærm: 12,6″, 2560 x 1600 pixels, Dolby Vision HDR
  • Processor: Qualcomm Snapdragon 680
  • RAM: 6 GB
  • Kamera: 8 MP bagkamera, 8 MP frontkamera
  • Batteri: 7.700 mAh
  • Lagerplads: 128 GB (udvidbar med microSD-kort)
  • Operativsystem: Android 11
  • Dimensioner: 284,8 x 204,8 x 8,5 mm
  • Vægt: 560 g
  • Tilslutning: Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1, USB-C
  • Farver: Slate Grey, Abyss Blue

Morten Skeldal

Morten er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) og San Fransisco State University. Han har skrevet om computere og IT-branchen siden 1990'erne, og han har været besat af elektronisk legetøj til hjemmet, siden han første gang spillede Asteroids på en Atari 2600.
-
Han arbejdede i mange år for computermagasinet Komputer for alle og har desuden skrevet for Computerworld og leveret stof om ny teknologi til Illustreret Videnskab, Bilmagasinet, Penge & Privatøkonomi, Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Børsen.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

pige læser ebog på stranden
Previous Story

Nyhed: Vandtæt ebogslæser med farveskærm

Sony WF-1000XM5 i ørerne på en smuk kvinde af afrikansk afstamning.
Next Story

Førsteklasses lyd og støjreduktion

Latest from Blog

Gå tiltops

Don't Miss

Gaming-musen Razer Viper V3 Pro i sort

Test: Razer Viper V3 Pro – (næsten) perfekt mus til spil

Razer Viper V3 Pro er en fantastisk mus til skydespil,
JBL Authentics 500

Test: JBL Authentics 500: En alsidig højtaler med nuanceret lyd

JBL Authentics 500 er en Bluetooth-højttaler med mange gode ekstrafunktioner.