kameraet Insta360 x4 bliver sprøjtet til med vand
Insta360 X4 er stødsikkert og vandtæt ned til 10 meters dybde.
16. april 2024

Solidt actionkamera optager i 360 grader

Insta360, der er kendt for sine hårdføre 360-graders kameraer, har lanceret sit nyeste flagskibskamera, Insta360 X4. Med 8K-optagelse, forbedret FlowState-stabilisering og en række smarte AI-funktioner, lyder X4, som en interessant opgradering af forgængeren.

Action-kamera med 8K-opløsning

Hjertet i X4 er den nye, kraftfulde 5nm AI-chip, der muliggør 8K-optagelse i 30fps. X4 er også udstyret med Insta360’s FlowState-stabilisering, der skulle give jævne, rolige optagelser – uanset om du hopper ud fra en faldskærm eller bare tager en tur på løbebåndet, kan du være sikker på, at dine videoer ser professionelle ud.

AI-funktioner til nem redigering

X4 er ikke bare et kraftfuldt kamera, det er også intelligent. Den indbyggede AI-chip driver en række smarte funktioner, der gør det nemt at redigere dine videoer på farten. Quick Edit-funktionen giver dig mulighed for hurtigt at reframe dine optagelser, mens AI Edit automatisk kan redigere dine videoer for dig. Derudover er der adgang til avancerede redigeringsfunktioner i Shot Lab-appen og Insta360 Studio-programmet. Begge er gratis at bruge.

Usynlig selfie-stick og tredjepersonsperspektiv

En af de mest spændende funktioner i X4 er den “usynlige selfie-stick”-funktion. Med denne funktion kan du optage videoer, hvor det ser ud til, at du har en kameramand, der følger dig rundt. Det er praktisk til at optage vlogs, rejsevideoer og actionfyldte eventyr.

X4 kan også bruges som et traditionelt actionkamera med ultravidvinkeloptagelse i 4K med 60 billeder i sekundet. Det gør det til et alsidigt værktøj til at fange alle dine oplevelser, uanset om du er på mountainbike, på ski eller bare på en gåtur i parken. X4 er designet til at holde til alt, hvad du kan kaste det ud i.

Holdbar og vandtæt

X4 er designet til at være robust og kan tåle en del. Det er vandtæt ned til 10 meter, stødsikkert og kan fungere i temperaturer ned til -20 grader Celsius. Batterilevetiden er 135 minutter ved 8K-optagelse.

Pris og tilgængelighed

Insta360 X4 er tilgængelig i dag fra udvalgte forhandlere til en vejledende pris på 4.590 kr.

Morten Skeldal

Morten er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) og San Fransisco State University. Han har skrevet om computere og IT-branchen siden 1990'erne, og han har været besat af elektronisk legetøj til hjemmet, siden han første gang spillede Asteroids på en Atari 2600.
-
Han arbejdede i mange år for computermagasinet Komputer for alle og har desuden skrevet for Computerworld og leveret stof om ny teknologi til Illustreret Videnskab, Bilmagasinet, Penge & Privatøkonomi, Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Børsen.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Googles Find min enhed på en Android-telefon
Previous Story

5 smarte ting du kan bruge Googles Find min enhed til

Ashampoo Snap 15 på en Windows computer
Next Story

Gratis fuld version: Ashampoo Snap 15 – professionelt program til at tage screenshots

Latest from Blog

Gå tiltops

Don't Miss

Hvid udgave af den kinesiske smartphone Xiaomi 14 Ultra

TEST: Xiaomi 14 Ultra

Xiaomi 14 Ultra er en perfekt telefon til amatørfotografen.