30. april 2024

Ny udgave af Steelseries-headsettet Arctis Nova Pro

en pige sidder med Steelseries Arctis Nova Pro på hovedet
Nu fås Steelseries Arctis Nova Pro også i hvid.

SteelSeries, kendt for at forene gaming og kultur, udvider sin populære Arctis Nova Pro serie med en række forbedringer, der giver en endnu bedre lydoplevelse til både gaming og underholdning.

Aktiv støjreduktion og AI-drevne mikrofoner

En af de mest bemærkelsesværdige forbedringer er implementeringen af aktiv støjreduktion (ANC). Dette avancerede system bruger et 4-mic hybridsystem til at reducere uønsket baggrundsstøj og give dig en fuldstændig fordybende lytteoplevelse. Uanset om du er i et støjende miljø eller blot ønsker at fokusere fuldt ud på din gaming eller musik, kan du nu nyde en uforstyrret lydoplevelse.

For at sikre krystalklar lyd i dine opkald og kommunikation har Arctis Nova Pro også AI-drevne mikrofoner. Disse mikrofoner bruger avanceret teknologi til at fjerne baggrundsstøj og automatisk justere din stemme, så du altid lyder klar og tydelig.

+ Læs testen: Perfekt Sony-headset med støjreduktion

Vær forbundet til to enheder på samme tid med Simultaneous Game and Mobile Audio

I en verden fyldt med multitasking er Arctis Nova Pro designet til at holde trit. Med Simultaneous Game and Mobile Audio kan du være forbundet til to enheder samtidigt og skifte problemfrit mellem dem. Spil Call of Duty på din PC, mens du lytter til musik på din smartphone, eller besvar et vigtigt opkald, mens du er midt i et spil – alt sammen uden at afbryde din gaming eller underholdning.

pige betjener Steelseries Arctis Nova Pro med en telefon i hånden
Du kan betjene headsettet med knapper på ørekopperne.

Fleksibel tilslutning og lang batterilevetid

Arctis Nova Pro tilbyder en række tilslutningsmuligheder for at sikre kompatibilitet med en bred vifte af enheder. Den trådløse 2,4GHz-forbindelse er perfekt til gaming, mens Bluetooth giver dig mulighed for at forbinde headsettet til din smartphone eller tablet til musik, podcasts og opkald.

Med Multi-System Connect hub kan du nemt skifte mellem forskellige enheder – perfekt til gaming på PC, PlayStation, Switch eller mobil. Og med Infinity Power System, der inkluderer genopladelige batterier, behøver du aldrig at bekymre dig om at løbe tør for strøm, selv på de længste gaming-sessioner.

Komfort til lange sessioner

Arctis Nova Pro er designet med komfort i fokus. ComfortMAX System giver dig mulighed for at justere headsettet til en perfekt pasform, uanset din hovedform eller størrelse. De bløde ørekopper og det justerbare hovedbånd sikrer komfort i timevis, selv under lange gaming-sessioner.

Konklusion

SteelSeries Arctis Nova Pro er et fremragende valg for gamere og underholdningselskende, der søger en headset med en uovertruffen lydoplevelse, fleksibilitet og komfort. Med aktiv støjreduktion, AI-drevne mikrofoner, Simultaneous Game and Mobile Audio, lang batterilevetid og et komfortabelt design er Arctis Nova Pro klar til at tage din gaming og underholdning til et helt nyt niveau.

Pris og tilgængelighed

  • Arctis Nova Pro Wireless (Xbox) – 2899DKK
  • Arctis Nova Pro Wireless (PlayStation) – 2899DKK

Arctis Nova Pro kan købes nu hos https://steelseries.com/.

For mere information om Arctis Nova Pro serien: https://steelseries.com/gaming-headsets/arctis-nova-pro

Morten Skeldal

Morten er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) og San Fransisco State University. Han har skrevet om computere og IT-branchen siden 1990'erne, og han har været besat af elektronisk legetøj til hjemmet, siden han første gang spillede Asteroids på en Atari 2600.
-
Han arbejdede i mange år for computermagasinet Komputer for alle og har desuden skrevet for Computerworld og leveret stof om ny teknologi til Illustreret Videnskab, Bilmagasinet, Penge & Privatøkonomi, Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Børsen.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Netgear RS700S i en Bo Bedre stue
Previous Story

Test: Netgear RS700S BE19000 – Fantastisk Wi-Fi 7-router, men den er ikke billig

et skilt, der viser vej til gratis wifi
Next Story

Få bedre rækkevidde på dit Wi-Fi – helt gratis og uden at købe ny router

Latest from Blog

Gå tiltops