Sandberg powerbank
Du har masser af forskellige til rådighed på siden af powerbanken.
15. marts 2024

Test: Masser af strøm til campingturen

Test

Brugervenlighed
8/10
Byggekvalitet
7/10
Funktioner
9/10
Overall
8.0/10
Sandberg Power Station er en alsidig og kraftfuld powerbank, der er perfekt til camping og andre friluftsaktiviteter.

Sandberg Power Station er den perfekte løsning til at holde din elektronik i gang på campingturen. Uanset om du skal lade din smartphone, tablet, bærbar computer eller kamera, har denne kraftfulde powerbank alt, hvad du behøver.

Bredt udvalg af stik

Med fire USB-porte, hvoraf én understøtter QuickCharge til Android-enheder, er du sikret nem og hurtig opladning af dine mest brugte gadgets. Derudover finder du en 230 volt stikkontakt til apparater som bærbare computere, og en medfølgende adapter omdanner et af stikkene til et 12 volts “cigarettænderstik”, perfekt til biltilbehør.

Langvarig batterilevetid

Det massive 48.000 mAh batteri holder din gennemsnitlige smartphone kørende i op til to uger. Du skal dog være opmærksom på, at opladning af den interne batteri kan tage tid – vi oplevede en opladningstid på ca. 10 timer fra 0 til 100% med den medfølgende oplader.

Stærk belysning: Den ene side af Power Station er udstyret med en stor, hvid LED-lampe. Ved at holde knappen nede i et par sekunder aktiveres den og udsender et kraftigt, men diffust lys, der er ideelt til at oplyse en hel lejrplads. Den er dog mindre velegnet som en fokuseret lommelygte.

Robust konstruktion: Power Station er bygget i solide materialer og kan tåle en del. Den er dog ikke vandtæt, så det er en god idé at beskytte den mod regnvejr. Et praktisk håndtag på toppen gør den nem at transportere, selvom den vejer 1,8 kg.

Samlet set: Sandberg Power Station er en alsidig og kraftfuld powerbank, der er perfekt til camping og andre friluftsaktiviteter. Den tilbyder en lang række tilslutningsmuligheder, en lang batterilevetid og en robust konstruktion. Husk dog at planlægge din opladning i god tid, da den interne batteri kan tage lang tid at genoplade.

Morten Skeldal

Morten er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) og San Fransisco State University. Han har skrevet om computere og IT-branchen siden 1990'erne, og han har været besat af elektronisk legetøj til hjemmet, siden han første gang spillede Asteroids på en Atari 2600.
-
Han arbejdede i mange år for computermagasinet Komputer for alle og har desuden skrevet for Computerworld og leveret stof om ny teknologi til Illustreret Videnskab, Bilmagasinet, Penge & Privatøkonomi, Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Børsen.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Silikoneremmen føles behagelig mod håndleddet – også hvis du sveder.
Previous Story

Test: OnePlus Watch 2 – Godt smartwatch, hvis du har en Android-telefon

Kvinde med to computerskærme fra henholdsvis Apple og Dell.
Next Story

Indkøbsguide: Find den helt rigtige computerskærm

Latest from Blog

Gå tiltops

Don't Miss

Sandberg gamingstol

Test: Er en gaming-stol bedre end en almindelig kontorstol?

Gaming-udstyr til ligner til forveksling almindeligt tilbehør til computeren, men