Silikoneremmen føles behagelig mod håndleddet – også hvis du sveder.
Silikoneremmen føles behagelig mod håndleddet – også hvis du sveder.
15. marts 2024

Test: OnePlus Watch 2 – Godt smartwatch, hvis du har en Android-telefon

Test

Brugervenlighed
8/10
Byggekvalitet
8/10
Funktioner
9/10
Overall
8.3/10
GPT OnePlus Watch 2 bekræfter sin status som et attraktivt alternativ i smartwatch-kategorien for Android-brugere, takket være sin imponerende batterilevetid og robuste design. Uret udmærker sig ved at tilbyde en solid kombination af funktionalitet og æstetik, hvilket gør det til et fremragende valg for dem, der værdsætter langvarig brug og en stilfuld tilstedeværelse på håndleddet.


OnePlus har med sit andet forsøg på smartwatch-markedet tydeligvis fundet formen, og resultatet er OnePlus Watch 2. Uret er et stort skridt fremad sammenlignet med forgængeren, med tilføjelsen af understøttelse af tredjepartsapps, mobile betalingsmuligheder og stemmeassistent-funktioner, som var savnet i den første generation.

OnePlus Watch 2 kører Googles styresystem, Wear OS, og uret byder på en række livsstils- og fitness-tracking-funktioner samt en fremragende batterilevetid takket være et nyt dual-chipsæt design.

Uret har seneste version af Googles Wear OS

OnePlus, som primært har været kendt for at tilbyde prisvenlige smartphones, der matcher højere prissatte konkurrenters ydeevne, har formået at overføre denne filosofi til deres smartwatch-udbud. Mens det første OnePlus-ur var begrænset af funktioner på grund af sit enkle, open-source realtidsoperativsystem (RTOS), markerer OnePlus Watch 2 en opgradering ved at benytte den seneste version af Googles Wear OS. Dette placerer det i konkurrence med de førende mærker på markedet, skønt det stadig mangler nogle avancerede sensorer og funktioner, der ville gøre det til en uindskrænket favorit. Ikke desto mindre står det stærkt som et af de bedste valg for dem, der værdsætter batterilevetid.

+ Læs også: Har jeg brug for antivirus på min Android-telefon?

Interessant nok integrerer OnePlus Watch 2 et sekundært operativsystem ovenpå Wear OS for at optimere batteriets levetid, en tilgang der minder om hybridteknologien i biler. Denne unikke strategi har båret frugt, idet uret præsterer imponerende batteritider i test, langt overgående andre nuværende Android-smartwatches. Dette skyldes delvist urets evne til at skifte mellem de to operativsystemer baseret på brugsscenarier, hvilket effektivt forlænger batteriets levetid.

Uret har bevaret visse designelementer fra sin forgænger, såsom en ensomt stor størrelse, der kan virke for voldsom på mindre håndled. Men den nyeste version tilbyder en større udvalg i farver og designs med blandt andet en strålende stålmodel og sporty remme.

OnePlus Watch 2 er bygget til holdbarhed, med en skærm beskyttet af safirkrystal og høje holdbarhedsbedømmelser, som gør det modstandsdygtigt over for elementerne.

Når det kommer til funktionalitet, tilbyder uret en sømløs integration med Android-telefoner, mens iPhone-brugere vil finde det inkompatibelt med deres enheder. Dette smartwatch understøtter et væld af sportsgrene og aktiviteter, hvilket gør det til en pålidelig følgesvend for fitnessentusiaster. Selvom det måske ikke indeholder nogle af de mere avancerede sundhedsovervågningsfunktioner, som er blevet almindelige i nyere flagskibsur fra konkurrenterne, tilbyder det stadig solid søvn- og aktivitetstracking.

Et af de bedste Android-ure lige nu

Alt i alt cementerer OnePlus Watch 2 sin position som et fremtrædende valg blandt Android-smartwatches på markedet, især for dem, der prioriterer lang batterilevetid og robusthed. Selvom det kun tilbydes i én størrelse, som ikke passer til alle håndledstyper, og mangler visse avancerede sundhedsfunktioner, tilbyder det alligevel en rig suite af Wear OS-funktioner, nøjagtig aktivitetsovervågning og en batterilevetid, der sætter det foran sine nærmeste rivaler.

Morten Skeldal

Morten er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) og San Fransisco State University. Han har skrevet om computere og IT-branchen siden 1990'erne, og han har været besat af elektronisk legetøj til hjemmet, siden han første gang spillede Asteroids på en Atari 2600.
-
Han arbejdede i mange år for computermagasinet Komputer for alle og har desuden skrevet for Computerworld og leveret stof om ny teknologi til Illustreret Videnskab, Bilmagasinet, Penge & Privatøkonomi, Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Børsen.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

lavt batteri på en bærbar computer
Previous Story

Få batteriet på din bærbare pc til at vare længere

Sandberg powerbank
Next Story

Test: Masser af strøm til campingturen

Latest from Blog

Gå tiltops

Don't Miss

Gaming-musen Razer Viper V3 Pro i sort

Test: Razer Viper V3 Pro – (næsten) perfekt mus til spil

Razer Viper V3 Pro er en fantastisk mus til skydespil,
JBL Authentics 500

Test: JBL Authentics 500: En alsidig højtaler med nuanceret lyd

JBL Authentics 500 er en Bluetooth-højttaler med mange gode ekstrafunktioner.